user_mobilelogo

 G5 m namn    

Beng-Åke Jorstig varr vår ackompanjatör. Bor i Mjölby och är utbildad byggnadsingenjör. Egen företagare och har arbetat med marknadsföring och försäljning av byggisoleringsprodukter. Gillar att segla och spela golf.

Hans Alvarsson var vår bassångare, vilket i manskvartett benämns som 2:a bas. Bor i Motala. Utbildad byggnadsingenjör. Har arbetat mest inom byggmaterialhandel, med bl.a. försäljning och konstruktion av skräddarsydd köksinredning. Hasse har varit blåsorkesterledare under 40 år i Pingstkyrkan i Motala. Tennis är Hasses passion.

Conny  Henricson sjöng 1:a tenor och var vår leadsinger. Efter många år i Stockholm nu tillbaka i Motala. Conny är revisor och har haft egna revisionsbyråer både i Motala och i Stockholm. Efterfrågad bl.a. av många församlingar och kyrkor som rådgivare i ekonomiska och juridiska frågor. Gillar att cykla landsvägskörning och mountainbike.

Ragnar Egberth sjöng 2:a tenor och var också vår trumpetsolist. Bor i Motala, Utbildad byggnadsingenjör och har arbetat som arbets- och projektledare för olika företag, bl.a inom kommun och bostadsstiftelse. Gillar att åka ut i Europa och titta på de bästa fotbollsmatcherna.

Magnus Nilsson sjöng1:a bas och har under årens lopp fått administrera sånggruppen. Har också skrivit en del av sångarrangemangen. Magnus bor i  Motala. Utbildad maskiningenjör och har arbetat som konstruktör med alltifrån stålverksutrustningar till produktionsutrustning inom livsmedelsindustrin. Gillar att cykla och spela golf.